mr. Gijs Willemsen

concreet advies met aandacht voor onderneming en ondernemer

Ondernemingsrecht

Mr. Gijs Willemsen heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord en onderscheidt zich verder door zijn brede juridische achtergrond.

Hierdoor is Gijs voor veel ondernemers de vertrouwde sparringpartner als het gaat om de uiteenlopende juridische vraagstukken waar een ondernemer mee te maken krijgt. Gijs wordt zeer gewaardeerd om zijn vermogen om (juridische) vraagstukken terug te brengen naar de essentie en vervolgens oplossingen aan te dragen binnen de filosofie van de ondernemer zelf.

Gijs staat grotere (internationale) en kleinere ondernemingen bij met advies over overnames tot algemene voorwaarden en van aandeelhoudersgeschillen tot distributieovereenkomsten.

In het Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten staat hij ingeschreven bij de rechtsgebieden: Ondernemingsrecht en Verbintenissenrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Publicaties

mr. Gijs Willemsen heeft nog geen publicaties.